Wild Lake (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Wild Lake (Frankrijk)

Chevrieres

3 uur en 45 minuten van Utrecht

Op bijna 4 uur rijden van Utrecht ligt dit 4 ha. karper water in de streek L'oise genaamd Wild Lake. Deze streek staat bekend om zijn vele meren met prachtige karper bestanden. Abbey lakes en Etang 5 liggen ook in dit gebied en niet ver van dit meer. Het water is rustig gelegen en ligt niet aan de openbare weg. Het meer is pas sinds kort in gebruik als visbestemming en de meeste vissen zijn dan ook nog nooit gehaakt.

IMG_4177

Het water heeft 3 stekken en er kunnen maximaal 5 vissers tegelijk op vissen. De stekken bestaan uit 2 dubbele stekken en 1 enkele.

Het water is mooi helder met zicht tot 2-3 meter. Dit is een meer met wier zoals vele wateren in deze regio. De open plekken en gangen waar de vissen vertoeven en doortrekken zijn goed te vinden, zowel op zicht als met de dieptemeter. Een uitdaging voor vissers die er van houden de vis te zoeken. De dieptes verschillen van 1.00m tot 6.00m met veel verloop in het water. Taludden, kuilen en plateaus.

De stekken zijn bereikbaar met de auto en kan dus achter de bivy staan.

wild-lake-carpcrossing-2

Regels

Honden zijn toegestaan. Het gebruik van een boot en bait boot zijn ook toegestaan. Vissen mogen gezakt worden, maar moeten wel zo snel mogelijk gereleased worden. Maximaal 3 hengels per visser. Partikels zijn toegestaan. Het vissen met weerhaak is ook toegestaan.

 

Vis bestand

Het bestand bestaat uit ruim 150 vissen met gemiddeld gewicht van 17 kg. Voor zover bekend is bestaat het bestand voor 50% uit spiegels en 50% uit schubs. Zwaarste vis tot zover bekend is 26kg, maar het is goed mogelijk dat we dit aankomend jaar zullen moeten bijstellen omdat nog lang niet alle vissen er uit zijn gekomen.

wild-lake-carpcrossing-3

Faciliteiten

Toilet en stroom voorziening aanwezig voor het opladen van bijvoorbeeld accu's. Douche mogelijkheid is niet op het terrein zelf, maar op de dichtbij gelegen camping kan men voor 1 euro douchen.

Het dorpje Pontpoint kunt u terecht voor alle dagelijkse benodigdheden en eventueel afhaal eten. Ook de locale hengelsport zaak is te vinden in dit dorp.

Accommodatie

Bivvy camping

 

Facebook Comments

Share this article

Pricing

per week

€285.00

Lake exclusive max 5 anglers pw

Features

Toilet
Baitboat
Exclusive
Dogs allowed
Boat allowed

Testimonials

"Een schitterend water met vissen die nog nooit een haak gezien hebben. Ik heb hier een fantastische week gehad met prachtige vangsten. Tevens mijn pb mogen aanscherpen! gr Paul"

""

Mocht nu na het zien van een reis vragen hebben kunt u ons mailen op bookyourtrip@carpcrossing.com carpcrossinglakes@gmail.com