Waterlily Lake (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Waterlily Lake (Frankrijk)

Anizy le Chateau (Picardie)

400 km vanaf Utrecht

Waterlily Lake is een veenplas van ongeveer 5 hectare groot en heeft zijn naam te danken aan de diverse lelievelden die zich op het water bevinden. Daarnaast zijn er ook nog 13 eilanden en heeft de oever vele inhammen. Door het grillige karakter lijkt het water groter dan 5 hectare.

afbeelding5

De eigenaar woont bij de ingang van het domein.
Waterlily Lake telt 18 stekken waarvan 3 dubbele stekken waarop je met 2 personen kunt vissen. Er mag met maximaal 8 personen tegelijk gevist worden, dus er is genoeg ruimte voor iedere visser.
Het water is maximaal 3,5 meter diep.
De bodem bestaat voornamelijk uit veen met hier en daar een hardere zand-/grindplaat.

Bestand
Het bestand op Waterlily Lake telt ongeveer 300 karpers. Het gaat hier om zowel spiegel- als schubkarpers die vaak donker gekleurd zijn. Het gemiddelde gewicht van de karper is rond de 15 kg. Met een aantal toppers van ruim boven de 25 kg. Naast karpers is er ook kans op het vangen van meerval.

Faciliteiten
Op het domein bevindt zich een sanitaire voorziening met meerdere douches en toiletten.

Service
Er is een clubhuis waar je gebruik kunt maken van ontbijt en/of diner. Wil je mee-eten dan kun je dit aangeven bij de eigenaar.
Op slechts 5 minuten rijden zijn er winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Accommodatie
Er is op Waterlily Lake geen accommodatie aanwezig. Vissen kan alleen vanuit een eigen neutraal gekleurde voorziening. Wel zijn de stekken voorzien van een overkapping.

 

 

Share this article

Comments Below

Facebook Comments

Pricing

Per week

€310

Features

Douches
Toiletten
Exclusieve huur mogelijk
Food package deal
Rubberboot
Clubhuis
Beheerder
Voerboot

Testimonials

"Water Lilly is one the most beautiful lake I've fish in Europe. Stunning location and carp in excellent size and condition. Well worth a trip!"

Mocht nu na het zien van een reis vragen hebben kunt u ons mailen op bookyourtrip@carpcrossing.com carpcrossinglakes@gmail.com