fbpx

Waterlily Lake (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Waterlily Lake (Frankrijk)

Anizy le Chateau (Picardie)

400 km vanaf Utrecht

Waterlily Lake is een veenplas van ongeveer 5 hectare groot en heeft zijn naam te danken aan de diverse lelievelden die zich op het water bevinden. Daarnaast zijn er ook nog 13 eilanden en heeft de oever vele inhammen. Door het grillige karakter lijkt het water groter dan 5 hectare.

afbeelding5

De eigenaars ontvangen de vissers bij aankomst en geven de informatie die nodig voor een goed verblijf op het domein.
Waterlily Lake telt 11 stekken waarvan 3 dubbele stekken waarop je met 2 personen kunt vissen. Er mag met maximaal 6 vissers tegelijk gevist worden (8 met de dubbele stekken meegerekend), dus er is genoeg ruimte voor iedere visser.
Het water is maximaal 3 meter diep.
De bodem bestaat voornamelijk uit veen met hier en daar een hardere zand-/grindplaat.

Bestand
Het bestand op Waterlily Lake telt ongeveer 150 karpers. Het gaat hier om zowel spiegel- als schubkarpers die vaak donker gekleurd zijn. Het gemiddelde gewicht van de karper is rond de 15 kg. Met een aantal toppers van ruim boven de 25 kg. Naast karpers is er ook kans op het vangen van meerval.

Faciliteiten
Het domein is voorzien van een gloednieuwe chalet met keuken en koelkast, microwave/oven, vriezer en twee douche gelegenheden en toiletten en uiteraard wasbakken. Er is een centraal gedeelte ingericht om gezamenlijk te kunnen eten en deze is overdekt. Alle stekken zijn bereikbaar met de auto en alle stekken hebben een eigen boot met zwemvest.

Service
100 meter van de ingang is een benzine station die de gehele week geopend. Mocht je iets nodig hebben dan zullen de eigenaren graag helpen.

Accommodatie
Er is op Waterlily Lake geen accommodatie aanwezig. Vissen kan alleen vanuit een eigen neutraal gekleurde bivy of brolly. Wel zijn de stekken voorzien van een overkapping.

 

 

Facebook Comments

Share this article

Pricing

PP

€310

Exclusief max 8 vissers

€2200

Features

Douches
Toiletten
Exclusieve huur mogelijk
Boot op elke stek
Chalet met keuken
Voerboot

Testimonials

"Water Lilly is one the most beautiful lake I've fish in Europe. Stunning location and carp in excellent size and condition. Well worth a trip!"

Mocht nu na het zien van een reis vragen hebben kunt u ons mailen op bookyourtrip@carpcrossing.com carpcrossinglakes@gmail.com