fbpx

Petit Etang de la Saussaie (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Petit Etang de la Saussaie (Frankrijk)

Méréville (Meurthe-et-Moselle)

450 km vanaf Utrecht

Naast het grote meer van Etang de la Saussaie is er ook nog een klein domein met 2 meren. Op dit domein bevindt zich een huis met een meer van ruim 1,5 hectare en een meer van een kleine hectare groot. Deze bestemming is vanaf Utrecht via Luxemburg binnen de 5 uur tolvrij te bereiken.

De eigenaar is een zeer vriendelijke Fransman die ook Engels spreekt.

UW4A8519-t

Het meer van 1,5 hectare telt 3 stekken waarbij je vanuit het huisje kunt vissen. Het kleinere meer leent zich uitstekend voor het vissen met een penhengel.
Bij het boeken van Petit Etang de la Saussaie is het alleen mogelijk om beide meren te boeken met het huis en niet los van elkaar.
Het water is gemiddeld 1.80 meter diep en de bodem van het meer bestaat voornamelijk uit klei.

Bestand
Het bestand op Petit Etang de la Saussaie bestaat uit spiegel- als schubkarpers. Het gemiddelde gewicht van de karper is rond de 11 kg. Met een aantal toppers van ongeveer 21 kg. Op het kleine water bevinden zich veel kleine koi-, schub- en spiegelkarpers.

Facilitieten
Het huis is van alle gemakken voorzien: een compleet ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers en een ruime woonkamer.

Service
Op slechts 5 minuten rijden zijn er winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Accommodatie
Het huis heeft 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. De ruime woonkamer is voorzien van een tv en een compleet ingerichte open keuken. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

 

Facebook Comments

Share this article

Pricing

Exclusief

€1000

Features

Douche
Toilet
Alleen exclusief te boeken
Hond (aangelijnd)
Chalet
Rubberboot
Beheerder
Voerboot

Testimonials

"Great weeks fishing with the lads. Fish absolutely top condition and well worth the ££."

Mocht nu na het zien van een reis vragen hebben kunt u ons mailen op bookyourtrip@carpcrossing.com carpcrossinglakes@gmail.com