Lake Carpcrossing (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Lake Carpcrossing (Frankrijk)

Villeneuve-la-Guyard

550 km vanaf Utrecht

Met trots presenteren wij het eerste Lake Carpcrossing in Frankrijk!

In het zuidoosten van Parijs ligt deze speciale bestemming: Lake Carpcrossing France. Deze adembenemende plek van 4 hectare wordt voorzien van vers water door een rivier dat ervoor zorgt dat het water gedurende het hele jaar kraakhelder is. De gemiddelde diepte is 6 meter en het water heeft 3 stekken voor een maximum van 4 vissers, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is. Dit maakt het meer ook erg geschikt om exclusief te boeken voor een groep vrienden. Vraag naar de mogelijkheden voor een exclusieve boeking. afbeelding12 Bestand Het water heeft een geweldig bestand van meer dan 240 schub- en spiegelkarpers met een gemiddeld gewicht van 17kg+ en een goed bestand aan 20kg+ vissen. Het meerrecord staat momenteel op 29kg+. Niet alleen de prachtige schubpatronen van de vissen maken dit water speciaal, maar ook het gevecht dat elke karper geeft. Stuk voor stuk sterke vissen zorgen voor een spectaculaire dril. Facilititeiten Er kan gebruik gemaakt worden van douche en toilet in een in 2016 aangelegde blokhut. Ook kan er, uiteraard kosteloos, gebruik gemaakt worden van elektriciteit, koelkast en vriezer in het clubhuis. Service Twee boten zijn gratis beschikbaar voor alle klanten (het dragen van een reddingsvest is verplicht en men dient een eigen elektrische motor en accu’s mee te brengen). Op 10 minuten van het meer zijn de lokale winkels, supermarkt, restaurants, etc. De vriendelijke beheerder spreekt goed Engels en kan vertellen over alle interessante plekken van Lake Carpcrossing France en heeft veel kennis van het water. Accommodatie Alleen eigen bivvy.
Watermarked(2017-04-18-1906)

Pricing

Per nacht

€45

Per week

€250

Features

Douche
Toilet
Exclusieve huur mogelijk
Hond (aangelijnd)
Boot (beschikbaar)
Clubhuis
Beheerder
Voerboot

Testimonials

"Lang weekend gevist met een vriend. Mooi water met prachtige en gezonde, sterke vissen. Als je zoekt naar een water met zware en mooie vissen dan moet je naar dit meer. "

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Menno van Dalen op 0031 (0) 6 22936120 of per e-mail: carpcrossinglakes@gmail.com