fbpx

The Hidden Paradise (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

The Hidden Paradise (Frankrijk)

Scrupt

5 uur en 40 minuten van Utrecht

Vissen op een water historisch water van enkele honderden jaren oud in het hart van een enorm woud. De rust en stilte van deze plek is adembenemend.

Op 3 uur en 50 minuten van Calais en 5 uur en 40 minuten van Utrecht ligt The Hidden Paradise (Trois Fontaine). Totaal verborgen voor de buiten wereld in het hart van een meer dan 900 jaar oud 100.000 ha bos, liggen twee prachtige meren. Hier waan je je zelf in een oase van rust omgeven door natuur en stilte, met alleen de geluiden van de bomen en die dieren die in het bos leven. Een waar paradijs voor natuur liefhebbers.
the-hidden-paradise
Van het grote meer is ruim 4.5 ha te bevissen. Delen van het water zijn begroeit met prachtige grote lelievelden, die goede beschutting geven aan de bewoners van het meer. Het kleine meer is ongeveer 1 ha groot en omgeven door overhangende bomen.

Jon, de eigenaar van het water staat 24 uur per dag paraat en woont op het domein. Hij kent het water als geen ander en je kunt gebruik maken van zijn kennis en tips.

the-hidden-lake-2

Vis bestand

Het karper bestand op beide meren is de droom van elke karpervisser. Het grootste deel van de bezetting bestaat uit spiegel karpers met een gemiddeld gewicht van 16-17 kg. De top fish is gevangen op een gewicht ver over de 25 kg. Er zwemmen niet veel schub karpers, maar als je er een hangt kun je jezelf klaar maken voor een harde strijd met een zware en sterke karper.

Faciliteiten
Op de dam tussen de twee meren in bevind zich het club huis. De sanitaire voorzieningen zijn werkelijk keurig en worden dagelijks schoongemaakt. Het is lastig om tijdens het douchen de kraan terug dicht te draaien, door de heerlijke harde straal blijf je er liever onderstaan. In het zelfde gebouw als de douche gelegenheid vind je ook de mogelijkheid om accu's te laden of je telefoon. Op 20 minuten rijden van het water ligt een groot dorp waar verschillende supermarkten zijn, waaronder ook Carre Four. Alle stekken zijn ruim en door het aantal stekken die niet allemaal vol gebooked worden is er voldoende ruimte voor de vissers.

big-lake

Het kleine meer kan alleen exclusief gehuurd worden voor maximaal 3 vissers.

small-lake

Service
Alle stekken zijn voorzien van onthaal mat, retainer sling en schepnet.

Accommodatie
Bivvy camping.

 

Facebook Comments

Share this article

Pricing

Main lake

€345.00

Small lake exclusive max 3 anglers

€800.00

Main lake exclusive max 7 anglers

€1950.00

Features

Shower
Toilet
Exclusive
Clubhouse
Bailiff
Baitboat

Testimonials

"One of the most beautiful places I have ever fished. The forrest is breathtaking."

Mocht nu na het zien van een reis vragen hebben kunt u ons mailen op bookyourtrip@carpcrossing.com carpcrossinglakes@gmail.com