Etang de Chantereine (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Etang de Chantereine (Frankrijk)

Cires-Lés-Mello

445 km vanaf Utrecht

Op zo’n 4,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt Etang de Chantereine in een gebied voor meren. Een prachtig meer van 7 hectare, midden in een bos, met voorzieningen op korte afstand.

De gemiddelde diepte van dit meer is rond de 2 meter, met het diepste punt op 7,3 meter, met een bodem van zand en wat wier. Dit meer is uiterst geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde visser. Op korte afstand te vinden, dus perfect voor een (lang) weekend vissen, maar uiteraard ook per week te boeken. UW4A8519s Bestand Niet het volledige bestand is bekend, maar over de 300 verschillende karpers zijn hier gevangen met nog meer te gaan, want er wordt regelmatig een nog nooit eerder gevangen vis gevangen. Het meerrecord staat op 25 kg met drie vissen boven de 22,5 kg en rond de 20 bekende vissen van 18+ kg, waarvan de meesten boven de 20 kg. De vissen groeien hier snel. Faciliteiten De ‘back to basics’ vissers zullen bij Etang de Chantereine helemaal in hun nopjes zijn. Er zijn 7 eenpersoonsstekken en 3 dubbelstekken, voor een maximum van 10 vissers. Er is een toilet, maar geen douche. Winkels zijn te vinden op nog geen vijf minuten rijden. Accommodatie Vissen kan hier alleen vanuit de eigen bivvy.
UW4A8519x

Pricing

Per week

€310

Features

Toilet
Exclusieve huur mogelijk
Hond (aangelijnd)
Rubberboot
Beheerder
Voerboot

Testimonials

"Great place to catch your PB! Defo recommend."

Water map

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Menno van Dalen op 0031 (0) 6 22936120 of per e-mail: carpcrossinglakes@gmail.com