Chef de Ville (Frankrijk)

Carp Crossing Holidays

Chef de Ville (Frankrijk)

Armenties en Brie

460 km vanaf Utrecht

In een oase van rust op 460 km van Utrecht vindt u het prachtige Chef de Ville. Dit schitterende water van 10 hectare heeft slechts 7 stekken (waarvan 2 2-persoonsstekken), dus veel ruimte per visser.

Kevin (eigenaar) en Mark (bailif) staan dag en nacht voor u klaar. Mark woont op het domein en is altijd op de hoogte van de laatste weetjes, maak hier gebruik van. Deze toppers doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Foto 01-05-17 17 10 33 Bestand Het bestand is werkelijk uitstekend te noemen: Chef de Ville telt ongeveer 350 vissen. Zowel spiegel-, schub- als graskarpers zwemmen hier hun rondjes. Het is een erg gevarieerd bestand met gewichten tussen de 8,5 en de 27,5 kg en graskarpers tot 27 kg. Er zwemmen zeker 20 vissen van boven de 23 kg en een zeer groot bestand van boven de 18 kg. Jaarlijks worden nieuwe uitzettingen gedaan om het bestand goed op peil te houden. Er is enige vorm van wiergroei. Facilititeiten Achter stek 3 en 4 bevindt zich het clubhuis met daarin een tackle shop. De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en worden dagelijks schoongemaakt. In het nabij gelegen dorp op slechts 5 minuten rijden kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op het domein bevinden zich twee stekken waar al stalkend gevist kan worden (zie foto hieronder). Alle stekken zijn ruim opgezet en door de grootte van het water en het aantal stekken is er genoeg ruimte voor iedere visser. Foto 01-05-17 17 57 53 Service In de hierboven genoemde tackleshop wordt end tackle, partikels en boilies verkocht. De "Chef's Special" boilies zijn een ware killer op dit water gebleken. Er is de mogelijkheid om een all-in pakket te boeken tegen een meerprijs van € 145,- per week. Hierbij inbegrepen zit ontbijt en avondeten. Een boot is te huur. U dient wel zelf een reddingsvest mee te nemen. Een voerboot is ook toegestaan. De stekken zijn voorzien van een onthaakmat en een weegzak. In het clubhuis kunt u een dagvergunning kopen om vanaf het domein van Chef de Ville op de rivier de Marne te vissen. Hier maakt u kans op barbeel, meerval en uiteraard karper. Accommodatie Slapen kan alleen in de eigen bivvy. Overdag kan ook gebruik gemaakt worden van het clubhuis.
voorpagina

Pricing

Per week

€310

Features

Douche
Toilet
Tackle shop
Exclusief te boeken
Food package deal
Kleine hond (aangelijnd)
Rubberboot
Clubhuis
Beheerder
Voerboot

Testimonials

"Net terug van een week vissen op Chef de Ville. Menno hartelijk dank voor het regelen van de schitterende bestemming. Ik raad het iedereen aan. Het is een mooi en rustig water met zeer nette sanitaire voorzieningen. Ter plekke word je goed geholpen door de beheerder, niets was hem te veel. We komen snel terug!"

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Menno van Dalen op 0031 (0) 6 22936120 of per e-mail: carpcrossinglakes@gmail.com