fbpx

TRAININGEN

carpcrossing-fotografie-training-adobe-lightroom-canon-premiere

Carpcrossing Trainingen

Wil jij meer uit je visserij halen dan willen wij je daar graag bij helpen. Met de trainingen die wij aanbieden delen we de kennis die voor velen verborgen blijft, die net het verschil kunnen maken. Soms zit het verschil in succes maar in kleine aanpassingen, maar die veranderingen zijn vaak wel van groot belang. Niet alles word begrijpelijk uitgelegd in de hedendaagse video’s op YOUTUBE en de artikelen in de magazines. Met ons aanbod van trainingen scheppen we duidelijkheid en is er tijd voor persoonlijke begeleiding. Zowel voor oud en jong bieden wij de mogelijkheid je kennis te vergroten en er je voordeel mee te doen aan de waterkant. Wij bieden deze trainingen slechts twee keer per jaar aan. Wees er op tijd bij want vol is vol.

Onze trainingen zijn voor ondernemers en zelfstandigen belasting aftrekbaar.

carpcrossing-fotografie-training

Training Digitale Fotografie door Ed Skillz

Wil je meer weten over DSLR fotografie en je camera beter leren kennen? Dan is deze training een goede keus. Ed Skillz verteld in deze training over zijn eigen fotografie en legt je op een duidelijke manier uit hoe je meer uit je eigen camera kunt halen. We doorlopen alle stappen van de digitale camera en brengen je bij hoe je in elke situatie een goede foto kunt maken.

carpcrossing-fotografie-training-2

Van belichting tot sluitertijd! Aan het eind van deze training ben je instaat om je camera zelf goed in te stellen in plaats van op de automatische stand. Hier mee ben je verzekerd van het kunnen maken van goede foto’s van je avonturen aan de waterkant.

Wat heb je nodig:

  • Digitale camera (DSLR) Canon of Nikon
  • Geheugen kaart met voldoende vrij geheugen
  • Volle accu in de camera
  • Pen en papier voor het maken van notities

Tijdsduur: 2 avonden van 3 uur, aanvang 19.00
Kosten: €175,- incl. btw
Locatie: Regio Amsterdam
Datum:
Optie 1: dinsdag 23 mei & dinsdag 30 mei 2017
Optie 2: dinsdag 10 oktober & dinsdag 17 oktober
 
carpcrossing-adobe-lightroom-training

Training Adobe Lightroom Foto bewerking door Ed Skillz

Het maken van de perfecte foto is tegenwoordig niet alleen meer een kwestie van een goede foto maken met de camera. Er komt veel meer bij kijken. Het na bewerken van foto’s komen we tegenwoordig overal tegen. Apps zoals instagram en diverse andere fotobewerkings apps laten je hier op een simpele manier al kennis mee maken. De meeste fotografen werken natuurlijk niet met een app op de telefoon. Voor het goed bewerken van je foto’s is Lightroom waarschijnlijk het meest uitgebreide programma op de markt. Hierdoor is het ook een stuk ingewikkelder. De magie die je kunt los laten op een foto met dit programma bepaald het succes van jouw foto. Wil je wel eens weten hoe lightroom nu eigenlijk werkt, dan is deze training een goede keus om jouw kennis te vergroten en van start te gaan met het op professionele wijze bewerken van foto’s.

Wat heb je nodig:

  • Laptop windows of macbook met Adobe Lightroom geïnstalleerd
  • Pen en papier voor het maken van notities

Tijdsduur: 2 avonden van 3 uur, aanvang 19.00
Kosten: €175,- incl. btw
Locatie: Regio Amsterdam
Datum:
Optie 1: woensdag 24 mei & woensdag 31 mei 2017
Optie 2: woensdag 11 oktober & woensdag 18 oktober 2017
 
carpcrossing-adobe-premiere-pro-training

Training Adobe Premiere Pro Video Bewerking door Ed Skillz

Tegenwoordig heb je geen dure camera meer nodig om mooie beelden te kunnen filmen en is in vele gevallen je iphone of android toestel zelfs al voldoende. Maar hoe maak je van jouw beelden nu een mooie video en hoe kun je je beelden het besten maken? In deze training leer je zelf een goed lopende video te maken en doorlopen we alle stappen van muziek, beeld en overgangen tot en kleur bewerking en aftiteling. Adobe Premiere Pro is een uitgebreid pakket met een scala aan mogelijkheden. Vaak is voor mensen die hier net mee beginnen door de bomen het bos niet meer te zien. Ben jij er klaar voor om jouw video kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen dan is deze cursus waar in Ed Skillz je persoonlijk begeleid een goede start.

Wat heb je nodig:

  • Laptop windows of macbook met Adobe Premiere Pro geïnstalleerd
  • Video bestanden om te kunnen bewerken tot een complete video
  • Pen en papier voor het maken van notities

Tijdsduur: 2 avonden van 3 uur, aanvang 19.00
Kosten: €175,- incl. btw
Locatie: Regio Amsterdam
Datum:
Optie 1: donderdag 25 mei & donderdag 1 juni
Optie 2: donderdag 12 oktober & donderdag 19 oktober
 
 

Geef je hier op voor de training van jouw keuze