fbpx

Bennett Verdeyen Joins CBB HQ BAITS

Voor Team Carpcrossing Member Bennett Verdeyen kan het dit jaar niet meer stuk. Nog maar enkele maanden geleden won hij het Carpcrossing Bootcamp So You Think You  Can Carp. Hij verdiende hier mee naast een plaats in het Carpcrossing Team ook een sponsor contract bij Fox International. Maar hier bleef het niet bij. Als hoofd aas sponsor van het in Belgie gehouden Carpcrossing Bootcamp bood CBB HQ BAITS na afloop Bennett een contract aan. Team Carpcrossing wenst Bennett veel succes met zijn verbintenis aan CBB.

bennett-verdeyen-2

Bart Haesen CBB:

Bij CBB HQ Baits zijn we steeds op zoek naar aanstormend talent bij de jeugd. Het is uiteraard niet altijd makkelijk om dan de geknipte persoon eruit te filteren. De jeugd heeft inderdaad de toekomst maar wij zijn ervan overtuigd dat ook het totaal beeld moet kloppen. Enige motivatie, gedrevenheid, taalvaardigheid, doorzettingsvermogen en een positieve uitstraling zijn toch enigszins aan de orde.

bennett-verdeyen

Via het Carpcrossing Bootcamp kwamen we in contact met een variatie aan talent maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er daar iemand zich toch op een serene manier in de kijker wist te vissen. Bennett viel ons eigenlijk van in het begin op maar we hebben hem rustig zijn ding laten doen. Zodoende hebben we ook de kans gehad hem een aantal dagen te volgen en te toetsen aan onze vereisten. Nodeloos te zeggen dat hij daar met vlag en wimpel voor geslaagd was. En het is om die reden dat we hem achteraf de vraag gesteld hebben of hij al dan niet iets wilde gaan betekenen voor CBB HQ Baits.

bart-haesen-bennett-verdeyen

Bennett gaf onmiddellijk aan dat hij dat maar al te graag zou doen en wij hadden hier tevens een goed gevoel bij. Win win situatie voor beide partijen en bij deze : ”…Welkom aan boord Bennet !!”

CBB HQ BAITS

Facebook Comments

Share this article

Comments are closed.