fbpx

So You Think You Can Carp?

Carpcrossing komt deze zomer met een uniek en nieuw concept voor de jeugd.

Ben jij tussen de 13-17 jaar oud en denk jij dat jij het in je hebt om de uitdaging aan te gaan?

Is Karpervissen jouw passie en ben je niet bij de waterkant weg te slaan?

Dan heb je nu de kans om jouw talent te laten zien!

De voorrondes

De komende tijd vinden de voorrondes plaats en zullen de deelnemers worden geselecteerd. Deze deelnemers worden gekozen door het Carpcrossing team.
De deelnemers die daadwerkelijk geselecteerd worden om door te gaan, ontvangen een ticket voor de Carpcrossing Bootcamp! 8 jonge enthousiaste karpervissers zullen namelijk voor enkele dagen gaan mee doen aan een spektakel.

carpcrossing-bootcamp-flyer-2013cc
De Carpcrossing Bootcamp

De Carpcrossing Bootcamp word een evenement van 4 dagen, waar de karpervissers kunnen laten zien wat hun skills zijn. Er worden koppels gevormd van 2 jeugdige vissers, en elk koppel zal worden begeleid door een Carpcrossing teammember. De teammember zal de vissers begeleiden, maar ook beoordelen op hoe zij het te bevissen water zullen aanpakken. En uiteraard zullen ze zelf ook met jullie samen proberen enkele karpers te vangen!

De Carpcrossing Bootcamp zal plaatsvinden van 11-14 Juli 2013 op een geheime locatie!

Carpcrossing heeft namelijk de beschikking over een uniek en prachtig water in België, welke alleen toegankelijk zal zijn voor de deelnemers van de Bootcamp en het Carpcrossing team.
Deze 4 dagen zullen worden gevuld met een zwaar, maar informatief en educatief programma voor de deelnemers.

sponsoren

In samenwerking met de sponsoren Fox, Shimano, Avidcarp, Allinpartikels, CBB Baits, RobbyFish en uiteraard Carpcrossing zullen de deelnemers worden verwend met een enorm goodie pakket. We gaan ervoor zorgen dat de zomer van 2013 een onvergetelijke zomer zal worden!

De deelnemers die het meeste indruk maken, kunnen een plek bemachtigen in het Junior Carpcrossing team!

Van het evenement zal een video verschijnen en een verslag Karper magazine verschijnen.

Team-carpcrossing

Hoe doe ik mee?

Ben jij tussen de 13 en 17 jaar en ben je klaar voor een ticket voor de Bootcamp? Lees de volgende regels dan goed en doe mee!

Zoals je weet plaatsen wij dagelijks leuke en informatieve artikelen op de website waarin de passie voor karpervissen voorop staat. Ook houden wij van fotografie en mooie filmpjes. En dat is precies wat wij van jou verwachten!

Ed-Skillz-boat-fishing-voorbeeld

Een filmpje van jou, over jou en jouw visserij!

Maak een filmpje van enkele minuten en vermeld daarin wie je bent, hou oud je bent, waar je vandaan komt en hoe jouw visserij eruit ziet. Vertel ons, en laat ons zien waarom JIJ geselecteerd moet worden voor de Bootcamp! We zullen het filmpje beoordelen op de kwaliteit, de creativiteit en uiteraard de algemene indruk.

Dus waar wacht je nog op? Pak je camera, en maak dat filmpje!

-          Bewerk je beelden tot een leuke, spontane maar vooral boeiende film van enkele minuten

-          Ga naar www.wetransfer.com

-          Vul je eigen email adres in

-          Vul het email adres soyouthinkyoucancarp@carpcrossing.com in

-          Voeg het filmpje toe

Alle ingezonden filmpjes zullen te zien zijn op het SoYouThinkYouCanCarp Youtube kanaal plaatsen, en zullen worden gedeeld op onze website en de Carpcrossing Facebook pagina!

fox-logo

De uiteindelijke kandidaten die geselecteerd zullen worden voor de Bootcamp, zullen bekend worden gemaakt op de website. Voor de ouders zal er een pakket worden samengesteld, zodat zij exact weten wat de bedoeling is, en dat ze met een gerust hart hun kroost in België kunnen achterlaten voor 4 onvergetelijke dagen. Kosten voor de Bootcamp zijn 75 euro.

De Carpcrossing Bootcamp van 2013 gaat een enorm spektakel worden, dus wees voorbereid! Wij zijn er klaar voor en hebben er enorm veel zin in!

Team Carpcrossing

 

Facebook Comments

Share this article

Comments are closed.